ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ - PROFILE

Πριν από σαράντα χρόνια, κάπου στις αρχές του 1975, ο Αχιλλέας Παπανδρεόπουλος έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα στον χώρο της ένδυσης με την επωνυμία ΕΛΙΑΝ. Ρούχα που έραβε μόνος σε μια μικρή βιοτεχνία, με αυστηρά κριτήρια, μεγάλες απαιτήσεις και ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες. Η εξαιρετική ποιότητα της ραφης και των υφασμάτων που επέλεγε ο ίδιος, έκανε την επιχείρηση σε σύντομο διάστημα ιδιαίτερα γνωστή τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στην ευρύτερη Ελλάδα.

 

Στην πορεία η βιοτεχνία ανέλαβε παραγωγή φασόν τόσο για Ελληνικές εταιρίες όσο και για λογαριασμό εταιριών σε χώρες εξωτερικού όπως η Γερμανία. Η ανάπτυξη έφτασε στο ζενίθ της στη δεκαετία του 1990 όπου και στεγάστηκε σε χώρο 1600 τμ με ενεργό προσωπικό τα 120 άτομα.

 

Το 2000, η βιοτεχνία πλέον στα χέρια του Γιάννη Παπανδρεόπουλου, ανοίγει κατάστημα επιδιόρθωσης και μεταποίησης στο κέντρο της πόλης, όπου λόγω των εν γένει υψηλών προδιαγραφών ποιότητας υπηρεσιών, κατακτά σημαντική μερίδα πελατών του νομού αλλά και πιο απομακρυσμένων περιοχών.

 

Σήμερα, 16 χρόνια μετά και καθώς η εποχή και οι ανάγκες το απαιτούν, ξεκινά η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση, ώστε η εμπειρία, οι υπηρεσίες, οι γνώσεις και οι συμβουλές μας, να παρέχονται με την ίδια ποιότητα, το ίδιο χαμηλό κόστος και με την ίδια ταχύτητα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Μια νέα εποχή ξεκινά αναφορικά με την εξέλιξη των υπηρεσιών μας. Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Φροντίστε να ενημερώνεστε συχνά από το site μας για τις προσφορές αλλά και για τις άκρως ενδιαφέρουσες συμβουλές αλλά και συνεχόμενες ενημερώσεις μας.


Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας.

Main Menu

Main Menu