ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | E-SERVICE

«Σε μια εποχή όπου οι on line υπηρεσίες και αγορές κερδίζουν συνεχώς όλο και περισσότερο έδαφος στην καθημερινότητα μας, έτσι κι εμείς ακολουθώντας τους ρυθμούς που μας επιτάσσει, ξεκινήσαμε την on line παροχή όλων των υπηρεσιών μας...

 

Έτσι, σε όσους φίλους ζουν εκτός της πόλης του Βόλου, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής σε εμάς, όλων των ενδυμάτων που χρήζουν οποιασδήποτε επιδιόρθωσης. Η  παραλαβή και η  αποστολή θα γίνεται από και προς  τον χώρο σας, με μόνη επιβάρυνσή σας τα 5€ για τα έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής. (Για επιδιορθώσεις άνω των 25€ τα έξοδα είναι δωρεάν).

 

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, είναι να συμπληρώσετε την φόρμα αποστολής ενδυμάτων *(Φόρμα e-service) και το συντομότερο δυνατό, ένας συνεργάτης της acs courier θα βρίσκεται στην πόρτα σας! Δέσμευση μας η ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας (εντός 3 έως 5 ημερών), ανάλογα με τον αριθμό των επιδιορθώσεων και της δυσκολίας τους. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για οποιαδήποτε απορία σας προκύψει.»

 

Για τις «υπηρεσίες σιδερώματος»:

Αν η έκφραση "έχω ένα βουνό ασιδέρωτα" βρίσκεται συχνά στους διαλόγους σας, έχουμε τη λύση!
Με τη νέα υπηρεσία του καταστήματος elian,  το σιδέρωμα μπορεί να πάψει να σας απασχολεί μια για πάντα! Με χρέωση ανά κιλό και για πιο δύσκολα ρούχα, ανά τεμάχιο και πάντα σε απόλυτα προσιτές τιμές, αφήστε το σιδέρωμα να γίνει "δικό μας πρόβλημα" !!!